Mobilitás garancia / 0-24 = garantáljuk Ügyfeleink mobilitását

Autók megállás nélkül, avagy gépjárművek mobilitás garanciával védve

Tudjuk, hogy mennyire fontos az élet minden területén a folytonosság és a mobilitás. Ismerjük a kiesett munkaórák elmaradt hasznát, tisztában vagyunk a rajtunk kívülálló okokból adódó kellemetlen helyzetek hatásával és az abból eredő feszültséggel, így ezeket megpróbáljuk a lehető leghamarabb orvosolni.

Hogyan tesszük mindezt?

Mobilitás garanciánk lényege és egyben célja is, hogy az autó meghibásodásából eredő helyzeteket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjuk vagy segítsünk a megoldásában, történjen a meghibásodás bármilyen okból (műszaki hiba, baleset), bármilyen élethelyzetben és bármilyen távol országhatáron belül.

Az egyedi mobilitás garancia szerződéseink részét képezi függetlenül a gépjármű értékétől, márkájától, a szerződés futamidejétől, a bérelt autók számától.

Munkatársaink ilyen esetben a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, az azonnali tanácsadás mellett segítenek az ügyintézésben, igénytől és a meghibásodás, sérülés mértékétől függően intézik az autómentő helyszínre érkezését, rendelkezésre bocsátják a csereautót, valamint megszervezik a bérlő, valamint a bérautóban utazó személyek hazaszállítását is. Megbízható műszaki háttérrel rendelkező csereautó flottánk szintén garanciát jelent a folyamatos készenlétre, rugalmas segítségnyújtásra.

Hasznos infók, tévhitek:

  • Tévedés azt hinni, hogy amennyiben egy tulajdonban lévő autó assist/segély szolgáltatással rendelkezik, akkor meghibásodás esetén a gépjárművet a tulajdonos által kért helyre / szervizbe szállítják. Ilyen esetben a szolgálat a meghibásodott autót a helyszíntől számított 30-50 kilométeres körzetben a legközelebbi szerződött autószervizbe szállítja. Ebben az esetben azonban a csereautó biztosítása még felvethet több kérdést is; mikor, milyen csereautót biztosít a szolgáltató és azt mennyi ideig teszi meg ezt díjmentesen.
  • Casco biztosítással rendelkező gépjárművek esetén a casco szerződés tartalma határozza meg azt, hogy a járművet sérülés, meghibásodás esetén mely szervizbe szállítják.
  • A Moór Autótól bérbevett gépjárművek mobilitás garanciával védettek: autómentő, csereautó, személyszállítás, ügyintézés, országúti segélyszolgálat.
  • Meghibásodás, azaz műszaki hiba vagy baleset esetén munkaidőn kívül is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.
  • Ügyfeleink mobilitását korlátlan ideig használható (A saját autója elkészültéig. Az esetleges költségvonzatot az egyedi szerződések szabályozzák.) csereautóval biztosítjuk.
  • Ügyfeleink kényelmét és biztonságát szem előtt tartva az üzemképtelenné vált autóval kapcsolatos összes teendőt kollégáink végzik a hiba bejelentésétől a megjavított autó átadásáig.