Történetünk

1980 – Így indult…szakmai elhivatottság, majd elismerés

Történetünk 1980-ban kezdődött, amikor még semmilyen kft, bt vagy hasonló vállalkozási forma nem volt. Moór Béla mesterlevéllel a zsebében és a szakma igazi szeretetével kisiparosként testvérével együttműködve ebben az évben kezdte meg az autók javítását, karbantartását, Becsehelyen. Időközben csupán a vállalkozási forma változott (2003-tól egyéni vállalkozóként folyt a munka), a szakma tisztelete és szeretete megmaradt, a műhely ismertsége folyamatosan nőtt. Bővült a szolgáltatások köre és ezzel együtt az ügyfélkör. A szerviz mellett nagy hangsúlyt kapott a motor,- és hengerfej felújítás, mellyel az autók javítását, karbantartását A-Z-ig el tudtuk végezni.

2005 – Irány Nagykanizsa; autószervizből komplett üzletág

2005-ben távolságban nem nagy, de cégünk életében nagyobb lépés következett. Azon túl, hogy a vállalkozás kft-ként (Moór kft. – Moór-Autó) folytatta tevékenységét és Moór Béla fiaiként (András karosszéria részleg+gazdasági vezető, Attila szerviz vezető ) mi is szerepet vállaltunk már a Moór Autó életében. Telephelyünket a már szűkösnek bizonyuló Becsehelyiről Nagykanizsára helyeztük át; az Ipari Park területére. A közel 6000 négyzetméteres területen ettől az évtől kezdve teljes körű szervizpalettával állunk az ügyfelek szolgálatába:

  • teljes körű autószerviz
  • karosszéria javítás és kárrendezés
  • autófényezés
  • motorfelújítás
  • autókozmetika
  • gumiszerviz

2010 – Bővült a paletta – kölcsönzés, bérbeadás, tartós bérlet

A szerviz szolgáltatásokat 2010-ben személygépkocsi és kisteher gépkocsik kölcsönzési lehetőségével, autók bérbeadásával bővítettük, illetve megkezdtük az operatív lízing vagy ismertebb nevén tartós bérlet szolgáltatásunkat is, ami a 2010-es évek végére már egyre nagyobb szerepet töltött be a Moór Kft. életében, így szükségesnek éreztük, hogy ezt a tevékenységet magasabb szinten, professzionálisabban, egy kimondottan ezzel foglalkozó cég irányítása alá helyezzük, így 2019-től a tartós bérlet üzletággal a Dionit-Autó foglalkozik.   

2019 – Tartós bérlet / operatív lízing a Dionit-Autónál

Bár 2019-től a tartós bérlet szolgáltatás teljes egészében a Dionit Kft. tevékenységi körébe került, a két cég a mai napig szorosan együttműködik egymással, kiegészítve, támogatva egymás munkáját, hiszen a tartós bérlet megállapodások részét képező szervizben a Moór Kft-nek is jelentős szerep jut. Ennek a szinergiának, valamint a 2 cég ügyfél-orientáltságának, szakértelmének, megbízhatóságának, rugalmasságának és költséghatékony, de prémium szolgáltatásainak köszönhetően számos partner számára nyújtjuk a legoptimálisabb megoldásokat minden területen.